Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice
de S.T.    |    23 Iun 2014   •   17:26

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul (PT) Constanța au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a bărbatului care l-a scuipat pe Traian Băsescu, incident petrecut luna trecută în port.

Potrivit reprezentanților PT, Adrian Zglobiu este acuzat de tulburarea liniștii și ordinii publice, scrie Agerpres.

La începutul lunii în curs, magistrații Tribunalului Constanța au admis contestația formulată de Adrian Zglobiu împotriva măsurii de a fi internat în mod nevoluntar la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare, acesta fiind externat.

Anterior, bărbatul a încercat să se sinucidă când polițiștii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la spitalul de psihiatrie, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe, unde i-au fost tratate rănile superficiale pe care și le-a provocat cu un cuțit pe gât și abdomen.

Președintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în urma incidentului petrecut în Portul Constanța când șeful statului a fost scuipat de Adrian Zglobiu.

×
Subiecte în articol: Adrian Zglobiu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close