Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care şi-a obligat copiii să se dea cu capul de pereţi a fost lăsat în libertate

Bărbatul care şi-a obligat copiii să se dea cu capul de pereţi a fost lăsat în libertate

Bărbatul care şi-a obligat copiii să se dea cu capul de pereţi a fost lăsat în libertate
23 Apr 2013   •   22:59

Şi-a torturat copiii, i-a pus să se dea singuri cu capul de pereţi şi i-a bătut până i-a băgat în spital. Cu toate acestea, tatăl-monstru din Vaslui e în continuare liber.

Autorităţile au decis să-l trimită doar la cursuri de reeducare. Iar pe soţia şi pe copiii maltrataţi, într-un centru social. Între timp, oamenii care au chemat salvarea se tem că individul se va răzbuna.

Frica a închis din nou gurile oamenilor din Albeşti. Bărbatul care şi-a nenorocit în bătaie nevasta şi cei trei copii a fost lăsat liber de poliţişti.

Până se termină ancheta poliţiei, bărbatul nu e considerat periculos. Autorităţile au de gând să-l îmblânzească cu ajutorul psihologului.

„El este violent şi în momentul de faţă. Noi sperăm că prin consiliere să-l aducem cu picioarele pe pământ”, spune Ionel Orbeanu Ştefănică, directorul DGSPC Vaslui.

După ce au fost luaţi de acasă cu salvarea, cei trei fraţi şi mama lor au ajuns în grija autorităţilor. Deocamdată sunt în siguranţă, într-un centru. S-ar putea întoarce acasă dacă tatăl promite că nu-i mai bate.

„O reintegrare în familie se impune după ce tatăl va accepta o consiliere”, explică Ştefănică.

Bătăile pe care le primeau copii şi femeia nu erau un secret pentru nimeni din sat. Celor trei fraţi nu le-a luat nimeni apărarea. Nici măcar bunicul lor.

De frica bărbatului, mama copiilor nu a făcut plângere la poliţie. Legea spune bărbatul ar putea sta la închisoare şi 15 ani pentru că şi-a chinuit copiii.


×
Subiecte în articol: violenta bătaie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close