Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul despre care Alexandra a crezut că a răpit-o povestește cum a fost implicat în cazul de la Caracal

Bărbatul despre care Alexandra a crezut că a răpit-o povestește cum a fost implicat în cazul de la Caracal

Bărbatul despre care Alexandra a crezut că a răpit-o povestește cum a fost implicat în cazul de la Caracal
31 Iul 2019   •   16:39

Bărbatul al cărui nume a fost menţionat de Alexandra Măceşanu în apelul de la 112 este profund afectat de cele întâmplate.

Lucian Gabriel Popescu a fost indicat de adolescentă ca fiind răpitorul de la Caracal, după ce a citit numele pe o carte de vizită în încăperea în care era ţinută legată.

Bărbatul este specialist cadastrist din Caracal şi are adresa la blocul de pe Bulevardul Antonius Caracalla, unde poliţiştii s-au dus să o caute. Într-un comunicat de presă transmis miercuri, 31 iulie, Popescu arată cum a ajuns cartea sa de vizită la Gheorghe Dincă.

Presupusul criminal din Caracal a venit la începutul lui iulie la biroul de cadastru al lui Popescu, interesându-se de efectuarea unei documentaţii cadastrale pentru un imobil. Specialistul l-a refuzat atunci, pentru că pleca în concediu, dar i-a spus să revină după 22 iulie şi i-a înmânat cartea de vizită găsită în locuinţa suspectului. Dincă n-a mai revenit însă după data menţionată. „Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc“, declară Lucian Gabriel Popescu în comunicatul său de presă.

Bărbatul a mai cerut presei să nu îl contacteze pentru că nu poate da alte detalii, precizând că el şi familia lui au fost puternic afectaţi emoţional şi profesional de acest caz.  

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close