Antena 3 CNN Actualitate Bătaie în mijlocul intersecţiei, între doi şoferi din Slatina. Vezi ce a surprins camera de supraveghere

Bătaie în mijlocul intersecţiei, între doi şoferi din Slatina. Vezi ce a surprins camera de supraveghere

Bătaie în mijlocul intersecţiei, între doi şoferi din Slatina. Vezi ce a surprins camera de supraveghere
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Oct 2011   •   22:20

O tamponare în trafic s-a lăsat cu bătaie la Slatina. După ce a intrat cu maşina într-un alt autoturism care ar fi trebuit să îi dea prioritate, un şofer aproape că l-a călcat în picioare pe cel care a provocat accidentul. Incidentul a fost surprins pas cu pas, de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se vede cum două maşini intră în intersecţia din centrul oraşului. În aceleaşi timp o Dacie vine cu viteză după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Impactul nu poate fi evitat. Unul dintre autoturisme intră în plin în Dacie, pe partea dreaptă.

Şoferul îşi pierde cumpătul. Coboară din maşină şi deschide portiera daciei. Nu mai gândeşte, doar loveşte. Dă cu pumnii, cu picioarele şi aproape se urcă în maşină. Prietenul lui, care se afla pe scaunul din dreapta şi care a coborât aproape în acelaşi timp din maşină, pare la fel de revoltat. Îl imobilizează pe celălalt şofer, pentru ca amicul său să îl lovească mai bine.

Un martor al accidentului se apropie în grabă de cele două maşini şi reuşeşte să îl calmeze pe şoferul agresiv. Cel bătut îşi face curaj şi iese până la urmă din maşină. Martorul sună la 112 iar ambulanţa acordă primul ajutor unei femei care se afla pe bancheta din spate a Daciei.

Şoferul agresiv a scăpat uşor. Victima lui nu a depus plângere la poliţie. Amândoi s-au înţeles până la urmă... amiabil.

 
Get Adobe Flash player


×
Subiecte în articol: sofer bătaie Dacie martor ambulanta

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close