Antena 3 CNN Actualitate "Să îi cumpărăm mașina și să i-o dăm înapoi!" Mai mulți români vor să pună mână de la mână, și să îi dea cadou Dacia, înapoi, bătrânului care a plâns când a vândut-o

"Să îi cumpărăm mașina și să i-o dăm înapoi!" Mai mulți români vor să pună mână de la mână, și să îi dea cadou Dacia, înapoi, bătrânului care a plâns când a vândut-o

Mai mulți români, vor să cumpere Dacia bătrânului care a plâns atunci când a vândut-o, de la noul proprietar, și să i-o înapoieze acestuia, drept cadou.

"Să îi cumpărăm mașina și să i-o dăm înapoi!" Mai mulți români vor să pună mână de la mână, și să îi dea cadou Dacia, înapoi, bătrânului care a plâns când a vândut-o
Sursa foto: TikTok | @norocelalexebuzdu
de Ioana Mircea    |    17 Iun 2023   •   16:48

Impresionați de lacrimile domnului Vasile, bătrânul care a plâns atunci când și-a vândut Dacia, mai mulți internauți își propun să pună mână de la mână pentru a cumpăra mașina de la noul proprietar și a i-o da înapoi domnului Vasile, drept cadou.

"Decât să faceți pe ipocriții că vă plac poveștile frumoase de plâns, mai bine ați pune toți câte 100 ron fiecare ca să îi cumpărăm înapoi mașină să i-o dăm".

"Cum a zis și colegul de mai sus Eu zic să ne strângem vreo 50 de oameni să punem fiecare 100 RON că se adună o sumă frumușică și să i luăm omului Dacia să i o facem cadou înapoi", sunt câteva dintre comentariile din postarea de pe grupul de Facebook Bucharest.

Citește și: Bătrânul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii vor face turul României: "O va conduce pe Steluța"

Inițiativa a continua și pe paginile personale de Facebook, unde un brașovean a declarat că împreună cu un prieten îi vor cumpăra mașina înpoi domnului Vasile.

"Dacă îl cunoaște cineva pe cel care a cumpărat mașina vreau ca eu împreună cu prietenul meu să îi dau banii înapoi și să îi înapoieze domnului mașina", a scris acesta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Dacia
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close