Antena 3 CNN Actualitate Bătută de soartă şi de oamenii care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Drama unei fete din Baia Mare

Bătută de soartă şi de oamenii care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Drama unei fete din Baia Mare

Bătută de soartă şi de oamenii care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Drama unei fete din Baia Mare
Sursa foto: Foto: esanatos.com
23 Feb 2012   •   07:35

O educatoare de la o casă de tip familial din Baia Mare este acuzată de o tânără de 19 ani că a bătut-o. Asistenta medicală a unităţii a observat leziunile pe picioare şi i-a anunţat pe reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protectia Copilului Maramureş. Educatoarea ar putea fi suspendată din funcţie dacă ancheta o va găsi vinovată.

Tânăra, care are handicap psihic, susţine că educatoarea i-a aplicat corecţia cu mopul pentru că i-ar fi adresat injurii. Elena Mîndruţ, educatoarea acuzată, neagă că ar fi lovit-o pe tânără. Ea susţine că vînătăile de pe corpul fetei au rezultat în urma unei crize pe care aceasta a făcut-o, lovindu-se de calorifer.

Oficialii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Maramureş au obţinut pentru tânăra agresată un certificat medico-legal care atestă echimozele de pe picioarele acesteia.

Până la finalizarea anchetei, atât educatoarea acuzată de agresiune cât şi colega cu care s-a aflat pe tură în ziua incidentului ar putea fi suspendate din funcţie.

×
Subiecte în articol: educatoare bătaie handicap Baia Mare
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close