Antena 3 CNN Actualitate Verdict în dosarul de şantaj al familiei lui Bercea Mondial

Verdict în dosarul de şantaj al familiei lui Bercea Mondial

Verdict în dosarul de şantaj al familiei lui Bercea Mondial
27 Oct 2015   •   08:45

Familia lui Bercea Mondial ar putea afla astăzi sentinţa în dosarul de şantaj, în care Mircea Băsescu cere daune de un milion de euro pentru că i-au prejudiciat imaginea. 

Rudele lui Sandu Anghel sunt acuzate că l-ar fi şantajat pe fratele fostului preşedinte. Aceştia susţin însă că nu au încercat decât să îşi recupereze banii daţi şpagă lui Mircea Băsescu pentru eliberarea lui Bercea.

Procurorii au cerut pedeapsă maximă, de şapte ani, pentru Izaura Anghel, fiica lui Bercea. Tot pedepse cu închisoarea s-au cerut şi pentru ginerele şi soţia lui Bercea Mondialu.

Magistraţii Tribunalului Constanţa ar fi trebuit să dea un verdict în dosar încă de săptămâna trecută, însă au amânat pronunţarea.

În iunie 2014, Antena 3 a prezentat în premieră o serie de înregistrări audio-video, din care rezulta că Mircea Băsescu ar fi primit 250.000 de euro, pentru a interveni ca Bercea Mondial să scape de închisoare.

Cel mai important, din filmări reieşea că însuşi preşedintele în exerciţiu al României - Traian Băsescu - ar fi ştiut despre demersul respectiv şi că el ar fi fost cel care trebuia să rezolve de fapt problema.

×
Subiecte în articol: Izaura Anghel Bercea Mondial
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close