Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial, fiul său şi soţia au fost trimişi în judecată pentru mai multe acuzaţii

Bercea Mondial, fiul său şi soţia au fost trimişi în judecată pentru mai multe acuzaţii

Bercea Mondial, fiul său şi soţia au fost trimişi în judecată pentru mai multe acuzaţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Apr 2011   •   17:11
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost trimis în judecată fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri, instigare la mărturie mincinoasă şi port de armă albă fără drept, conform Mediafax.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi Anghel Florin, fiul lui Bercea dar şi Anghel Fănica, soţia lui Bercea Mondial. Cei doi sunt acuzaţi de complicitate la tentativă de omor calificat şi instigare la mãrturie mincinoasã neurmatã de executare şi încercarea de a determina mãrturia mincinoasã.

Potrivit surse citate, în seara de 17 februarie 2011, partea vãtãmatã Ion Anghel se afla împreunã cu alte persoane într-un bar situat într-un imobil  proprietatea lui Sandu Anghel, din localitatea Drãgãneşti, Olt.

După ce Ion Anghel a fost înjunghiat, Bercea Mondial şi fiul său l-au îmbrâncit pe scări până în faţa imobilului
în care era barul, după care, văzând că starea acestuia este gravă, l-au abandonat, plecând cu un autoturism către municipiul Slatina.

Dupã comiterea faptei, Bercea Mondial a pãrãsit localitatea de domiciliu, fiind depistat în ziua de 19 februarie 2011, în Bucureşti, de unde a fost ridicat şi condus pentru cercetãri la Parchetul de pe lângã Tribunalul Olt.
 


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close