Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial: Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie. I-am dat bani de mai multe ori

Bercea Mondial: Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie. I-am dat bani de mai multe ori

Bercea Mondial: Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie. I-am dat bani de mai multe ori
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Oct 2014   •   11:24
UPDATE 11.24 - Bercea Mondial a declarat, la finalul audierilor de la Curtea de Apel Piteşti, că i-a dat bani preşedintelui Traian Băsescu, de mai multe ori, şi că Serviciile Secrete i-au întocmit dosarul.

"Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie. I-am dat bani. (...) Serviciile Secrete mi-au făcut dosarul asta", a spus Bercea.

Ştire iniţială 08.21

Bercea Mondial a lansat noi acuzaţii la adresa familiei lui Traian Băsescu, marţi, la sosirea la Curtea de Apel Piteşti.

Sandu Anghel le-a spus jurnaliştilor că şeful SRI, George Maior, ar trebui să facă publice înregistrările dintre el şi Bogdan Ionescu, ginerele lui Traian Băsescu.

"Spune-i lui Maior să dea interceptarea mea cu ginerele lui Băsescu. Să dea drumul la alte interceptări. El dă drumul cu copiii? Să-mi dea drumul cu ginerele lui Băsescu, cu Sida! De ce s-a întâlnit cu mine la Gara de Nord, la peco", a spus Bercea Mondial ieşind din duba de poliţie.

Întrebat de jurnalişti despre motivul întâlnirii cu Bogdan Ionescu, Bercea a răspuns: "Să îmi spună ce se întâmplă la Cotroceni".

Judecătorii vor decide dacă îi admit contestaţia la decizia de a-i prelungi mandatul de arestare primit în dosarul în care e cercetat alături de fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

Cu o zi în urmă, tot în faţa magistraţilor, Bercea a cerut conducerii SRI să facă publice înregistrările convorbirilor pe care le-a avut cu politicienii şi a vorbit din nou despre ceasurile cu diamante făcute cadou Elenei Udrea.



×
Subiecte în articol: Bercea Mondial Sandu Anghel SRI
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close