Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial rămâne fără palate. Unul din fiii interlopului a pus la pământ clădirea

Bercea Mondial rămâne fără palate. Unul din fiii interlopului a pus la pământ clădirea

Bercea Mondial rămâne fără palate. Unul din fiii interlopului a pus la pământ clădirea
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    10 Iul 2012   •   23:06

Rudele lui Bercea Mondial nu mai aşteaptă ca buldozerele să pună la pământ palatele regelui banilor din Slatina. Unul dintre fiii interlopului, împreună cu mai mulţi muncitori plătiţi, au început singuri demolarea unui palat. Curtea de Apel Craiova le-a dat 30 zile să-l pună la pământ.

Acum, casa lui Bercea pentru următorii şapte ani este o celulă pe care o împarte cu alţi deţinuţi, iar imperiul imobiliar ridicat de Bercea Mondial la Slatina se năruie asemeni unui castel de cărţi.

Pe 3 iunie, Curtea de Apel Craiova a dat avizul de demolare pentru un alt palat ridicat de Bercea, fără a avea autorizaţie. De această dată însă, familia interlopului nu a mai aşteptat ca executorul judecătoresc să îl pună la pământ. Unul dintre fiii interlopului a angajat mai mulţi muncitori şi a început, în primul rând, să dezasambleze clădirea de 1.400 de metri pătraţi. Băiatul lui Bercea n-a fost deloc bucuros să vadă că are şi public.

Imperiu imobiliar al lui Bercea a fost ridicat în baza unei singure autorizaţii de construcţii, obţinută în 2002 de la primăria Slatina. De atunci nu s-a mai oprit din clădit. Judecătorii l-au obligat să pună însă la pământ două imobile.

Pentru alte patru clădiri, cu sprijinul justiţiei oltene şi al unor angajaţi ai primăriei, Bercea a câştigat procesele cu municipalitatea, iar palatele rămân în picioare.




×
Subiecte în articol: Bercea Mondial palate interlop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close