Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial rămâne în arest: Cererea de eliberare, respinsă de tribunal

Bercea Mondial rămâne în arest: Cererea de eliberare, respinsă de tribunal

 Bercea Mondial rămâne în arest: Cererea de eliberare, respinsă de tribunal
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2011   •   15:23
Bercea Mondial rămâne în arest. Tribunalul Ot a respins cererea lui Bercea, care a cerut să fie eliberat provizoriu motivând că suferă de claustrofobie. Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot. Doi dintre copiii lui au încercat însă să ia vina asupra lor.

Pe lângă acuzaţia de tentativă de omor, interlopul mai este cercetat şi infracţiuni eonomice cu prejudicii de milioane de euro. Dosarele sale de evaziune fiscală şi spălare de bani sunt pe masa procurorilor de ani de zile. Nimeni nu îndrăznea însă să-l cerceteze pe Bercea pentru că era hărţuit şi ameninţat cu moartea, spun mai mulţi oficiali din Olt.

Probleme cu interlopul au avut şi reprezentanţii Primăriei Slatina. Bercea a ridicat zece clădiri în oraş fără autorizaţii. Primaria se judecă de şapte ani cu el.

Bercea Mondial s-a lăudat de mai multe ori în faţa procurorilor care l-au arestat cu relaţiile sale cu familia prezidenţială. Fratele preşedintelui Traian Băsescu şi Bercea Mondial, capul lumii interlope din Olt, sunt încuscriţi. Mircea Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea, într-o biserică de cartier din Constanţa. 
 

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial arest
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close