Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial rămâne în continuare în arest preventiv

Bercea Mondial rămâne în continuare în arest preventiv

Bercea Mondial rămâne în continuare în arest preventiv
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    12 Dec 2011   •   14:47

Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, rămâne în arest preventiv, după ce judecătorii Curţii de Apel Craiova au admis, luni, recursul procurorilor la decizia de eliberare.

Luni, Bercea Mondial şi-a susţinut nevinovăţia, în faţa magistraţilor, spunând că nu el este cel care şi-a înjunghiat nepotul pe 20 februarie. Totodată, acesta a spus că nepotul său ar trebui să stea în boxă lângă el pentru denunţ calomnios, potrivit Agerpres.

''Victima ar trebui să stea lângă mine. Cum puteam eu să îl tai pe nepotul meu pe care l-am şi botezat? Eu mă declar nevinovat, că nu l-am tăiat eu'', a spus Bercea Mondial, în faţa magistraţilor.

În urmă cu o săptămână, Tribunalul Olt a decis, pentru a treia oară, înlocuirea măsurii arestării preventive a lui Bercea Mondial cu aceea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Slatina.

Sandu Anghel a fost arestat pe 20 februarie într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit avocatului Mariana Ştefan, pe 13 decembrie, la Tribunalul Olt este un nou termen în dosarul în care cauza se judecă pe fond, iar apărătorii săi vor face o nouă cerere de înlocuire a măsurii de arest preventiv.

Ştefan a mai spus că starea de sănătate a lui Bercea Mondial este ''oscilantă şi destul de gravă'' şi că ''urmează un tratament continuu pentru schizofrenie''.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close