Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondialu', căutat de poliţie după ce şi-a înjunghiat un nepot

Bercea Mondialu', căutat de poliţie după ce şi-a înjunghiat un nepot

Bercea Mondialu', căutat de poliţie după ce şi-a înjunghiat un nepot
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Feb 2011   •   15:36

Bercea Mondial este căutat de poliţişti, după ce a fost pus sub învinuire pentru tentativă de omor! Joi noapte, interlopul şi-a înjunghiat un nepot, într-un bar. Tânărul a ajuns la spital cu răni grave.

Nepotul lui Bercea Mondialu' juca biliard împreună cu doi prieteni, într-un bar din comuna Drăgăneşti. El povesteşte cum a fost înjunghiat de propriul unchi.

Prietenii tânărului, dar şi mama lui Bercea Mondialu', confirmă povestea victimei.

Băiatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Caracal. Pentru că starea sa de sănătate era foarte gravă, medicii au decis să-l trimită la spitalul judeţean din Craiova.

În urma incidentului, Bercea Mondialu'  a fost pus sub învinuire de poliţişti. Interlopul este acuzat de tentativă de omor.

Tânărul de 17 ani a mai avut probleme cu unchiul său şi anul trecut. În luna noiembrie, cei doi au fost implicaţi într-una accindent rutier. Erau în maşini diferite, s-au şicanat în trafic şi s-au lovit. Se pare că tânărul era la volan şi conducea fără permis.

 


Bercea Mondialu' este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, dar şi pentru legăturile sale de amiciţie şi rudenie cu familia preşedintelui Băsescu.

Traian Băsescu şi soţia lui au dansat alături de Mondialu', la Festivalul romilor de la Costeşti, în 2009. Lui Traian Băsescu i s-a reproşat la acea vreme că s-a întâlnit cu un interlop, alături de care a urmărit un spectacol. În acelaşi an, Traian Băsescu şi soţia sa au fost la nunta fiicei lui Bercea.

De asemenea, în februarie 2010, Bercea Mondialu a devenit finul lui Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui a botezat-o pe nepoata lui Bercea, într-o biserică de cartier din Constanţa. Iar anul trecut, în octombrie, interlopul a fost prezent la înmormântarea mamei preşedintelui Băsescu.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close