Antena 3 CNN Actualitate Boc: Guvernul va sprijini în continuare lucrările la stadionul Lia Manoliu (VIDEO)

Boc: Guvernul va sprijini în continuare lucrările la stadionul Lia Manoliu (VIDEO)

Boc: Guvernul va sprijini în continuare lucrările la stadionul Lia Manoliu (VIDEO)
Sursa foto: oprescu boc
28 Mai 2009   •   17:28

Premierul Emil Boc şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu au vizitat joi Stadionul Naţional Lia Manoliu. Ei au verificat lucrările de modernizare ale stadionului.

România ar putea fi prima ţară care nu-şi va putea respecta angajamentul în ceea ce priveşte găzduirea Finalei Europa League din 2012. Şi asta pentru că lucrările de modernizare la stadionul naţional Lia Manoliu sunt încă departe de a fi terminate.

Doar 3 ani ne mai despart de finala Ligii Europa din 2012. Problema este că ţara noastră a obţinut organizarea acestui eveniment în baza unui stadion aflat, cel puţin deocamdată, în stadiul de proiect.

Complexul Lia Manoliu ar fi trebuit să fie finalizat, iniţial, în 2010. Termenul a fost prelungit ulterior, în baza unui buget proiectat la aproximativ 50 de milioane de euro, dintre care cea mai mare parte, respectiv 40 de milioane, urmau să fie alocaţi de Executiv.

Premeirul a ţinut să dea asigurări asupra faptului că Guvernul va aloca aceşti bani pentru construcţia stadionului. "Guvernul îşi păstrează angajamentul de a sprijini acest proiect. Chiar dacă vremurile sunt grele, avem soluţiile, în parteneriat cu Primăria Capitalei pentru a merge mai departe" a declarat Emil Boc.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: stadion Lia Manoliu Cupa UEFA
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close