Antena 3 CNN Actualitate Botez de lux, marca PDL, terminat cu toxiinfecţie alimentară, pe patul de spital. 45 de oameni, internaţi de urgenţă

Botez de lux, marca PDL, terminat cu toxiinfecţie alimentară, pe patul de spital. 45 de oameni, internaţi de urgenţă

Botez de lux, marca PDL, terminat cu toxiinfecţie alimentară, pe patul de spital. 45 de oameni, internaţi de urgenţă
de O.P.    |    29 Iul 2013   •   05:04

45 de oameni din Baia Mare au ajuns pe patul de spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au petrecut la un botez. Şi nu orice botez, ci unul de lux. Oamenii au luat parte la creştinarea nepotului fostului deputat PDL de Maramureş, Nicolae Bud.  Numărul bolnavilor a fost atât de mare încât spitalul nu a avut suficiente ambulanţe. Aşa că unii au fost transportaţi de medici, alţii de rude.

Invitaţii au început să se simtă rău după ce au mâncat aperitivul alcătuit din produse tradiţionale de porc şi brânzeturi, dar şi peştele servit apoi. Opt ambulanţe au sosit imediat la restaurant şi i-au dus la Spitalul de Boli Infecţioase.

Oamenii au petrecut împreună la unul dintre cele mai luxoase restaurante din oraş, la botezul nepotului fostului deputat PDL de Maramureş, Nicolae Bud.

Cei 42 de adulţi au primit îngrijiri după care au fost externaţi. Trei copii au rămas, însă, internaţi peste noapte, sub supraveghere medicală.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close