Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Peste 10 tone de legume şi fructe fără documente de provenienţă descoperite în două depozite

Bucureşti: Peste 10 tone de legume şi fructe fără documente de provenienţă descoperite în două depozite

Bucureşti: Peste 10 tone de legume şi fructe fără documente de provenienţă descoperite în două depozite
Sursa foto: www.hiren.info
20 Feb 2012   •   19:27

Peste zece tone de legume şi fructe fără documente de provenienţă au fost descoperite de autorităţi în urma percheziţiilor efectuate la două depozite din oraşul Voluntari, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, preluat de Mediafax. Patru persoane au fost reţinute pentru evaziune fiscală, primind propunerea de arestare preventivă.

'Până la această oră, în urma percheziţiilor efectuate la două depozite din oraşul Voluntari, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea confiscării suma de 31.000 de lei, 18 ştampile, mai multe unităţi de calculator şi laptopuri. De asemenea, au fost indisponibilizate peste 10 tone de legume şi fructe fără documente de provenienţă. Mai mult, într-o anexă ascunsă a unui birou, precum şi într-un dulap cu perete dublu au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente extracontabile, în care erau înscrise toate operaţiunile comerciale neînregistrate ale societăţii', precizează comunicatul.

În cadrul percheziţiilor de luni, efectuate la trei adrese din Bucureşti şi judeţul Ilfov, a fost vizată activitatea unei societăţi comerciale, cu sediul social în Bucureşti, care importa produse agroalimentare, fără a achita taxele vamale şi taxa pe valoare adăugată aferente.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close