Antena 3 CNN Actualitate Budweiser oferă bere în valoare de 75 milioane euro ţării care câştigă Campionatul Mondial de Fotbal

Budweiser oferă bere în valoare de 75 milioane euro ţării care câştigă Campionatul Mondial de Fotbal

După ce Qatar a interzis alcoolul pe stadioanele unde se va juca Cupa Mondială, sponsorul FIFA, producător de bere, a rămas cu stocuri uriaşe de băuturi, iar acum nu mai are ce face cu ele.

Budweiser oferă bere în valoare de 75 milioane euro ţării care câştigă Campionatul Mondial de Fotbal
Sursa foto: Twitter | Budweiser
de Ştefan Petrică    |    22 Noi 2022   •   16:09

75 de milioane de euro valora contractul semnat dintre Budweiser, al doilea cel mai vândut brand de bere din lume, şi Qatar.

Producătorul de bere stabilise deja punctele de vânzare ale berii în oraşul Doha, când autorităţile locale au anunţat interdicţia alcoolului atât pe stadion, cât şi pe străzi.

Consumul de alcool este permis doar în anumite zone dedicate suporterilor. În aceste zone, fiecare fan îşi poate procura maxim patru pahare de bere, pentru suma de 15 euro paharul.

După ce a aflat decizia de interzicere a alcoolului, producătorul de bere a decis ce va face cu dozele de bere trimise în Qatar: le va oferi ţării câştigătoare turneului final.

"O nouă zi, un nou tweet. Echipa câștigătoare va primi berile. Cine se va impune?", a fost anunțul companiei, pe pagina oficială de Twitter.

 

×
Subiecte în articol: Cupa Mondială 2022 Qatar
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close