Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul unui copil, găsit în urma incendiului de la pensiunea din Prahova! Prefect: ”A fost identificată o victimă. Este complet carbonizată”

Cadavrul unui copil, găsit în urma incendiului de la pensiunea din Prahova! Prefect: ”A fost identificată o victimă. Este complet carbonizată”

Prefectul județului Prahova a declarat că a fost identificată o victimă dintre cele opt care au fost date dispărute în urma izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor. Este vorba despre unul dintre copiii patronului.

de Andreea Ştefan    |    26 Dec 2023   •   09:29

Potrivit ultimelor informații despre incendiul de la Ferma Dacilor din Tohani, Prahova, cadavrul unui copil a fost găsit.

Ar fi vorba despre unul dintre copiii patronului pensiunii.

”Se pare că erau patru turiști, restul, prieteni ai patronului pensiunii. Este vorba despre o pensiune parter + mansarda din lemn, pe o suprafață aproximativă de 1.000 de metri pătrați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei de la parter s-au autoevacuat, însă cei de la mansardă nu au mai apucat să se autoevacueze. Acum a fost identificată o victimă din cele opt. Discutăm despre cinci adulți și trei copii.

Citește și: Incendiu devastator la o pensiune din Prahova! Au dispărut 8 oameni | Raed Arafat: ”A fost declanșat Planul Roșu”

Victima găsită, cred că este vorba despre un copil. Nu știu să vă răspund al cui este copilul, pentru că este complet carbonizat. Se pare că erau trei copii în clădire.

Încă nu s-a intrat în clădire, deoarece acoperișul a căzut. În continuare, în interior arde mocnit și urmează să se intre să se caute în continuare cele șapte victime care sunt de negăsit. Pe zona centrală, tot acoperișul este căzut”, a declarat Virgil Nanu, prefectul județului.

×
Subiecte în articol: prahova incendiu pensiune Ferma Dacilor
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close