Antena 3 CNN Actualitate Un martor a povestit cum s-a întâmplat accidentul în care a murit medicul Călin Doboș: ”Mergea haotic, haotic rău de tot!”

Un martor a povestit cum s-a întâmplat accidentul în care a murit medicul Călin Doboș: ”Mergea haotic, haotic rău de tot!”

Călin Doboș, medicul estetician al vedetelor, și-a pierdut viața marți, pe podul Basarab, în urma unui grav accident de circulație.

Un martor a povestit cum s-a întâmplat accidentul în care a murit medicul Călin Doboș: ”Mergea haotic, haotic rău de tot!”
Sursa foto: infotraficromania.ro
de Laura Dinu    |    28 Oct 2022   •   08:54

Un martor a povestit cum s-a întâmplat toată tragedia. Potrivit acestuia, chirurgul mergea haotic, încercând să depășească mai multe mașini. La un moment dat s-a băgat în fața unui autoturism care mergea legal, moment în care a atins bordura și a ricoșat în stâlp.  

”Inițial am crezut că a căzut de pe pod” 

„Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unuia…, a depășit o mașină. 

A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina”, a povestit martorul în direct la Antena Stars, citat de cancan.ro

”El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”, a mai povestit martorul. 

A murit Călin Doboș! "Chirurgul vedetelor" s-a stins din viață în urma unui accident rutier pe podul Basarab din București 

Călin Doboş şi-a pierdut viața marți dimineață, după ce pierdut controlul scuterului la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. 

Acesta a lovit din greșeală bordura și a ricoșat în stâlp. 

Scuterul a ajuns la zeci de metri distanță.   

Medicul Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani. 

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. 

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. 

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.  

În anul 2020, medicul fusese condamnat pentru ucidere din culpă. 

Călin Doboş fusese condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, după ce o pacientă pe care a operat-o a murit în urma unei intervenții de liposucție. 

Medicul estetician a încercat atunci să părăsească țara, în speranța că va scăpa de pușcărie, însă a fost prins la punctul de trecere a frontierei Nădlac II și predat Poliției din Arad. 

×
Subiecte în articol: Călin Doboș
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close