Antena 3 CNN Actualitate Marele premiu Loto 6/49 a fost adjudecat de o femeie din Suceava. Aceasta a dezvăluit ce a făcut ca să câștige

Marele premiu Loto 6/49 a fost adjudecat de o femeie din Suceava. Aceasta a dezvăluit ce a făcut ca să câștige

Marele premiu de la tragerea Loto 6/49 de duminică, 6 decembrie, a ajuns la câștigător, mai ales la o femeie din Suceava care a avut imensul noroc de a nimeri varianta câștigătoare. Aceasta s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica banii

Marele premiu Loto 6/49 a fost adjudecat de o femeie din Suceava. Aceasta a dezvăluit ce a făcut ca să câștige
de Gabriel Dano    |    05 Ian 2021   •   19:30

Posesoarea biletului norocos spune că joacă de foarte mulți ani la Loto 6/4, dar că preferă numai tragerile loto de duminică. Femeia a mărturisit că joacă mereu aceeași variantă, iar o parte din numerele jucate au o semnificație personală.

Aceasta a mai spus că a aflat că a câștigat potul cel mare chiar duminică seară, pe 6 decembrie 2020, când a văzut numerele căștigatoare pe site-ul Loteriei Române. Marele premiul la tragerea Loto 6/49 de duminică, 6 decembrie 2020 a fost în valoare de 7.130.807,28 lei, aproximativ 1,46 milioane de euro, potrivit Libertatea.

Suceveanca a dorit să nu-și facă publică identitatea. A precizat pentru Loteria Română că din banii câștigați vrea să-și ajute familia. De asemenea, fericita câștigătoare a marelui premiu a mai spus și că va continua să joace la Loto 6/49.

 

×
Subiecte în articol: Loto 6/49
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close