Antena 3 CNN Actualitate Cauza sufletească a tumorilor la copii, dezvăluită la constelații familiale. Medicul Elena Barbu: "În sufletul unui copilaş bolnav este multă iubire şi linişte"

Cauza sufletească a tumorilor la copii, dezvăluită la constelații familiale. Medicul Elena Barbu: "În sufletul unui copilaş bolnav este multă iubire şi linişte"

Medicul Elena Barbu, specialist Radiologie-Imagistică, a povestit, la Antena 3 CNN, care este cauza sufletească a tumorilor la copii, dar şi cum ajută constelaţiile familiale în procesul de vindecare.

Cauza sufletească a tumorilor la copii, dezvăluită la constelații familiale. Medicul Elena Barbu: "În sufletul unui copilaş bolnav este multă iubire şi linişte"
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2023   •   15:01

Corpul nostru este conectat la suflet, iar acesta din urmă se află în strânsă legătură cu familia noastră.

Astfel, nevoile corpului nostru depind de nevoile sufletului nostru. Dacă în sufletul nostru este echilibru, corpul îşi poate găsi echilibrul la rândul său şi poate deveni sănătos.

O boală mai poate apărea pentru a compensa sentimentul de vinovăţie. De pildă, atunci când o anumită persoană nu este împăcată cu un anumit sentiment sau situaţie.

Medicul Elena Barbu, specialist Radiologie-Imagistică, a povestit, la Antena 3 CNN, care este cauza sufletească a tumorilor la copii, dar şi ce ar trebui să facă părinţii copilaşilor bolnavi.

"Constelaţia ne arată ce se află în spatele tumorilor, de pildă. Ceea ce se află acolo este neaşteptat. În sufletul oricărui copilaş bolnav este foarte multă linişte şi iubire. Un copil, prin boala lui, vede lumea cu iubire.

De aici, vedem şi cum tratamentul începe să funcţioneze. Mintea noastră nu poate să facă legătură că în spatele unei boli sunt alte cauze decât cele medicale. Copiii nu au nicio vină pentru boala lor. Ei sunt foarte puternici şi îşi susţin părinţii. Ei ajung să-i susţină pe părinţii. Aceşti copilaşi au un suflet foarte liniştit şi sunt împăcaţi cu boala pe care o au şi cu suferinţa pe care o au de pe urma ei.

Lupta, de fapt, este la părinţi. Paradoxul vindecării este acela când eu, ca mamă, mă uit la simptomele copilului meu şi la ce se află în spatele simptomelor. Dacă eu încep să mă uit aşa, sufletul lui se eliberează. Cum pot să fac asta? Ei bine, să spun văd iubirea ta şi sunt de acord cu ea. Văd iubirea ta din spatele bolii şi sunt de acord cu ea", a mai spus medicul Elena Barbu.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close