Antena 3 CNN Actualitate Caz incredibil la Constanţa! Copiii abuzaţi la grădiniţa groazei vor fi duşi la audieri de mascaţi, cu duba!

Caz incredibil la Constanţa! Copiii abuzaţi la grădiniţa groazei vor fi duşi la audieri de mascaţi, cu duba!

Se întâmplă în România şi e decis chiar de către un om al legii! Copiii maltrataţi de o educatoare la grădiniţa din Constanţa vor fi duşi la audieri cu duba!

Caz incredibil la Constanţa! Copiii abuzaţi la grădiniţa groazei vor fi duşi la audieri de mascaţi, cu duba!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Iul 2016   •   22:05

Dacă la prima încercare, părinţii s-au opus, iar jandarmii s-au ruşinat în faţa celor mici, acum judecătorul insistă şi promite că dă amenzi dacă mandatul de aducere a celor cinci copii nu va fi pus în aplicare.

Mamele copiilor bătuți de la „grădinița groazei”, mărturii șocante

„Sunt anesteziată. După un șoc ești afectat și încerci să te aduni. Îmi e groază că trebuie să-mi duc copilul în instanță(...). Copilul a fost bătut. Trauma este cea psihică, pentru că abuzul emoțional repetat ajunge la un abuz psihic. Refuză să iasă din casă ca să nu se întâlnească cu educatoarea. Refuză orice îi făcea plăcere înainte. Ei au fost crescuți să creadă că părinții îi vor abandona dacă sunt obraznici, că părinții nu-i mai iubesc”, a declarat mama unuia dintre copiii bătuți.

Mama unuia dintre copii: „Mai bine eu în arest decât copilul meu în dubă”

„Cred ca decizia judecătorului este mult mai cruntă. Acele femei au făcut un lucru cumplit, dar tu ca omul legii, care ai dovezi la dosar, consideri că este mai oportun să-mi retraumatizezi copilul(...). Copilul nu știe. I-am spus că mama a reușit să le pedepsească pe acele doamne”, a mărturisit o altă mamă.

Copiii vor fi audiați în instanță la data de 22 iulie.

Părinții fiecărui copil s-au constituit părți civile în acest dosar, fiecare solicitând daune.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close