Antena 3 CNN Actualitate Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la aproape o lună de la moartea sa

Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la aproape o lună de la moartea sa

A trecut aproape o lună de la moartea lui Emi Pian, fostul lider al Duduienilor, iar rudelor le vine și acum greu să treacă peste tragedia care le-a dat peste cap viața. La începutul acestei săptămâni, mai mulți nepoți al lui Florin Mototolea au fost surprinși în timp ce se aflau la mormântul lui Emi Pian.

Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la aproape o lună de la moartea sa
de Gabriel Dano    |    25 Sep 2020   •   17:05

Cei mici își declarau iubirea față de cel care a avut grijă de ei. „Te iubim, Emi, unchiul nostru. Tu ai fost pentru noi ca un tată, nu o să te uităm niciodată. Ai avut grijă de noi, ne-ai crescut, tu ne-ai dat mâncare, tu ne-ai îmbrăcat, ne-ai băgat mâncare în gură. Te voi iubi până mor”, spuneau copiii, potrivit Cancan.

Emi Pian, pe numele lui, Florin Mototolea, a fost înmormântat pe 9 august. Familia celui care a fost lider al clanului Duduienilor, dar și sute de interlopi l-au condus pe utimul drum.

Liderul clanului Duduianu a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de noroc. În timpul unui joc de barbut, un membru al clanului Rinu s-ar fi certat cu Emi Pian și i-a spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie. A urmat o încleștare scurtă. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, rivalul l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost dus de fiul său la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja prea sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort.

×
Subiecte în articol: Emi Pian Florin Mototolea
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close