Antena 3 CNN Actualitate Ce au special hainele bărbătești creație by Adina Buzatu? (P)

Ce au special hainele bărbătești creație by Adina Buzatu? (P)

Ce au special hainele bărbătești creație by Adina Buzatu? (P)
28 Noi 2019   •   12:27

Atunci când lucrezi cu pasiune și dăruire într-un domeniu, experiența se acumulează repede și poate fi transpusă în produse ce poartă marca unui brand propriu. Astfel se face că o bună parte dintre hainele pentru bărbați ce pot fi achiziționate din magazinul Trends sunt realizate exclusiv sub brandul ce poartă această denumire by Adina Buzatu.

Orice persoană pasionată de modă și în special de stilul masculin, a auzit cu siguranță acest nume.  Magazinul ce poartă acestă marcă este una dintre cele mai importante surse de eleganță vestimentară bărbătească de pe piață, de aproape 20 de ani. 

De aici pot fi cumpărate toate tipurile de haine de care are nevoie un bărbat pentru a realiza o ținută deosebită, extrem de rafinată. Toate produsele vestimentare ce pot fi achiziționate de aici, fie că este vorba despre cămăși, pantaloni, sacouri, costume, pantofi, smoking-uri, veste, cravate, papioane etc. sunt de calitate superioară. Materialele, croielile, finisajele și accesoriile sunt deosebite, pentru orice gusturi și preferințe, oricât de de speciale și exigente ar fi acestea. 

De ce este atât de special acest magazin?

Pentru a deveni o autoritate și a fi apreciat de către toți cei care beneficiază de oferta sa, un magazin are nevoie de mai mult elemente. Felul în care sunt prezentate produsele, modul în care sunt consiliați clienții în a alege cele mai bune soluții, educarea publicului și lecțiile de stil reprezintă o diferență urișă în modul de abordare al actului de vânzare.

În magazinul Trends by Adina Buzatu poți găsi o colecție impresionată de cămăși, pantaloni,  sacouri, costume, smoking-uri, pantofi, de calitate superioară și din materiale dintre cele mai speciale și mai fine. Cele mai multe produse sunt deosebite și creat special sub denumirea acestui brand.

Magazinul se remarcă în mod deosebit prin sacourile și costumele ce pot fi cumpărate de aici. Cusăturile manuale, culorile și imprimeurile deosebite sunt desăvârșite prin țesăturile cu finețe ridicată din lână, mătase și in de la Vitale Barberis Canonico, Herringbone, Lanificio di Pray, Fratelli Tallia di Delfino, Holland&Sherry, Lanificio Campore, Drago Lanificio in Biella etc.. Astfel orice sacau, pereche de pantaloni sau costum pe care îl cumperi de aici va fi un produs de excepție, cu aspect impecabil. 

Ceea ce merită remarcat este și faptul că în acest magazin poți găsi tot ce ai nevoie pentru a realiza o ținuta perfectă din cap până în picioare. Fie că dorești o ținută trandy, casual, office, bussines sau de gală, aici se găsesc cele mai speciale produse pentru a realiza o vestimentație specială. Astfel poți scăpa de multă alergătură și pierdere de timp. 

Însă pentru a face cele mai inspirate alegeri nu pleca niciodată la drum, fără să ai trasate în minte clar liniile generale ale ținutei pe care o dorești sau, și mai simplu, caută un magazin unde să poți cere sfatulrile unui consilier. Acesta te pot ajuta în a alege modelul, calitatea și varianta cea mai potrivită. Dacă  reușești să găsești măsura perfectă, farmecul alegerii este garantat. El te va ajuta să ții seama de cele mai importante detalii ale unei alegeri potrivite, respectiv: la sacou linia umerilor, lungimea mânecii, felul în care pică acesta pe spate, cum arată când închizi nasturii și cum se așează la gât, la pantalonii cum îi simți la talie, cum se așează pe fese, lungimea acestora și felul în care se așează la pantofi, la cămasă, linia umerilor, felul în care se așează pe abdomen, lungimea mânecilor etc. 

Orice ținută, fie că este office, business sau casual trebuie să respecte o serie de criterii de stil care sunt foarte bine cunoscute de toți cei care au trecut pragul acestui magazin. Unul dintre cele mai importante aspect este cel legat de potrivirea ținute la locul și ocazia cu care este purtată. Apoi pentru a face cea mai bună selecție pentru o cămașă, un pantalon, sacou, pantofi alege calitatea, dimensiunile potrivite, confortul și bineînțeles, ghidează-te mereu ținând cont de gusturile personale. Fie că optezi pentru o ținută clasică sau una modernă, mai stâmtă sau mai lejeră, cel mai important este ca aceasta să îți vină bine și să faci o impresie cât mai bună prin alegerea făcută.

În zilele noastre exigențele în materie de vestimentație s-au schimbat mult. La ora actuală sunt permise combinații, care în alte vremuri erau inacceptabile. Pantofii fără șosete sau blugii cu sacou erau în trecut asocieri nepermise și considerate lipsite de inspirație. Astăzi lucrurile s-au schimbat și accentul cade mult mai mult pe calitatea pieselor alese. De aceea, posibilitatea oferită de un magazin dedicat, ce oferă produse de excepție, poate fi o opțiune foarte bună pentru orice bărbat care ține la stilul și prestanța sa.

În magazinul Trends by Adina Buzatu poți găsi tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o prezență remarcabilă și impecabilă. Produsele disponibile în acest magazin sunt realizate manual, după un concept propriu, din cele mai fine materile și de cea mai bună calitate. 

Cei care vor să consulte oferta și să se informeze mai bine în privința celor mai inspirate ținute masculine office, business sau speciale pot accesa acum și magazinul online Adinabuzatu.ro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close