Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine în ceea ce îl priveşte pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecută în Bucureşti. Poliţia nu a făcut niciun anunţ despre acesta, drept urmare nu se ştie dacă a fost prins, la aproape 12 ore de la atac. 

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!
Sursa foto: Florin Mototolea/Facebook
04 Aug 2020   •   15:27

Suspectul ar fi liderul unui grup rival, iar totul ar fi plecat de la banii împrumutaţi pentru jocuri de noroc. În acelaşi timp, interlopii care fac parte din clanul celui ucis ameninţă cu răzbunarea. 

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o stradă din București

Emi Pian a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un nod de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, întregul conflict ar fi pornit de la un joc de barbut. În trecut, Emi Pian a mai fost implicat în conflicte legate tot de jocul de barbut. 

El obişnuia să împrumute cu dobândă, între 10 şi 35%, persoane care pierdeau la barbut, se arată în documentele de condamnare ale acestuia, după un incident din anul 2016. 

Citiți și:

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală

×
Subiecte în articol: Emi Pian crima
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close