Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat pe siteul Poliției, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra

Ce s-a întâmplat pe siteul Poliției, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra

Ce s-a întâmplat pe siteul Poliției, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Iul 2019   •   17:54

Chiar dacă Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, a recunoscut că a ucus-o pe Alexandra Măceșanu, în lipsa unor dovezi clare, fata continuă să figureze la „persoane dispărute”.

Polițiștii din Olt au confirmat, pentru Libertatea, că adolescenta este, în paralel cu ancheta, căutată și ca persoană în viață. Un dosar de dispariție nu poate fi închis decât dacă există probe că persoana disparuta a fost găsită, vie sau moartă.

Dispariția adolescentei Alexandra Măceșanu a fost semnalată de părinți pe data de 24 iulie. Pe data de 25 iulie, după ora 11.00, Alexandra a reușit să apeleze serviciul de urgență 112 și să anunțe că a fost răpită, dând detalii despre răpitor și locul unde e ținută. Abia pe 26 iulie, la ora 6 în zori, intră în casa răpitorului. Alexandra nu se află acolo, iar acesta neagă orice implicare. Ulterior, pe parcursul anchetei, mărturisește că a ucis-o pe tânără, dar și pe o altă fată dispărută, fără însă a indica locurile exacte unde s-ar afla cadavrele.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close