Antena 3 CNN Actualitate Ce secret ascundea ucigașul din Oradea. Polițiștii sunt în continuare în alertă

Ce secret ascundea ucigașul din Oradea. Polițiștii sunt în continuare în alertă

Ce secret ascundea ucigașul din Oradea. Polițiștii sunt în continuare în alertă
20 Mar 2017   •   10:43

Descoperire interesantă în apartamentul în care se ascundea Adrian Hladii, criminalul din Oradea. Interlopul ar fi avut la una dintre ferestre o camera de supraveghere, cu obiectivul îndreptat spre exterior, scrie ebihoreanul.ro. Din câte se pare, interlopul urmărea astfel eventualele mişcări ale politistilor care îl căutau. Între timp anchetatorii caută arma crimei.

Criminalul din Oradea şi-a premeditat moartea. Şi-a amplasat la fereastra apartamentului său o camera video pentru a vedea cand vin fortele de ordine sa-l incatuseze. Ca sa nu fie încoltit de politisti s-a aruncat de la etajul 4 al blocului unde locuia. Vecinii sunt șocați de gestul atacatorului.

Ancheta este în continuare în derulare. Polițiștii sunt în alertă pentru că nu au găsit arma crimei. Mai sunt vizate şi alte persoane, posibili complici care l-ar fi ajutat pe acesta să se ascunda timp de trei zile. 

Adrian Hladii a răpit-o şi ucis-o, miercuri dimineaţa, pe Dalia Duca, după ce l-a împuşcat şi pe bărbatul care o însoţea. Hladii era un cunoscut interlop în oraş şi nu era la primele probleme cu legea. Anchetatorii percheziţionaseră locuinţa în care a fost găsit şi în ziua crimei, iar în urmă cu două zile verificaseră din nou dacă suspectul s-ar afla acolo. Victima interlopului a fost înmormântată ieri.

 

 

 

×
Subiecte în articol: interlop
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close