Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Băsescu despre acuzaţiile de şantaj, ameninţare şi spălare de bani lansate de Ponta

Ce spune Băsescu despre acuzaţiile de şantaj, ameninţare şi spălare de bani lansate de Ponta

Ce spune Băsescu despre acuzaţiile de şantaj, ameninţare şi spălare de bani lansate de Ponta
de S.T.    |    14 Apr 2014   •   16:53

Preşedintele Traian Băsescu susţine că declaraţiile lui Victor Ponta sunt "în tonul acţiunilor şi al declaraţiilor mincinoase cu care ne-a obişnuit deja şi care i-au adus un umilitor renume de mincinos".

"Constat, cu surprindere, că prim-ministrul României, domnul Victor-Viorel Ponta, are o mai mare preocupare pentru protejarea baronilor locali şi pentru prezervarea propriei funcţii decât pentru nevoile reale ale românilor. Preocuparea domnului prim-ministru ar trebui să fie mai degrabă crearea de locuri de muncă, renunţarea la acciza aplicată combustibililor şi îmbunătăţirea reală a condiţiilor de trai ale populaţiei, creşterea colectărilor de venituri la bugetul de stat şi nu doar propaganda deşănţată prin care încearcă să ne convingă pe toţi ce bine o ducem sub guvernarea Ponta. Afirmaţiile de astăzi ale domnului prim-ministru sunt în tonul acţiunilor şi al declaraţiilor mincinoase cu care ne-a obişnuit deja şi care i-au adus un umilitor renume de mincinos", se arată în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale, care prezintă precizări ale preşedintelui Traian Băsescu, cu privire la afirmaţiile premierului Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că PSD, alături de mai mulţi parlamentari care vor să apere statul de drept, va depune plângere penală pe numele preşedintelui, pentru ameninţare şi şantaj. "Un atac mafiot", aşa cum l-a numit premierul.

Traian Băsescu i-a transmis Gabrielei Firea, membru şi purtător de cuvânt al Comisiei care anchetează achiziţiile dubioase de la Nana, că nu îşi va mai găsi soţul acasă într-o zi ...dacă nu stă în banca ei.

"Referitor la îngrijorările exprimate de doamna senatoare Gabriela Firea cu privire la declaraţia de aseară a preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, dorim să o asigurăm pe doamna senatoare că România este un stat de drept şi că, dacă soţul domniei sale nu a comis nicio ilegalitate în procesele de retrocedare şi de restituire pe care le-a aprobat ca primar al oraşului Voluntari, atunci nu are de ce să fie îngrijorată sau să se simtă intimidată", a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Bogdan Oprea.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Iniţial, preşedintele Traian Băsescu a refuzat să răspundă la acuzaţiile de şantaj, ameninţare şi spălare de bani lansate de premierul Victor Ponta.





×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close