Antena 3 CNN Actualitate Celebră creatoare de modă, bătută și aruncată la tomberon de iubitul interlop! A cerut protecţia poliţiei

Celebră creatoare de modă, bătută și aruncată la tomberon de iubitul interlop! A cerut protecţia poliţiei

O cunoscută creatoare de modă a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, Marian Bejan, unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din România. Bărbatul ar fi bătut-o și chiar ar fi încercat s-o arunce într-un tomberon.

Celebră creatoare de modă, bătută și aruncată la tomberon de iubitul interlop! A cerut protecţia poliţiei
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    13 Noi 2020   •   12:10

Roxana Butnaru a descoperit pe propria piele ce înseamnă să te îndrăgosteşti de un lider interlop. Începută în anul 2018, relaţia celor doi s-a deteriorat repede, ajungând la acuze şi violenţă. 

Când Roxana a vrut să pună capăt legăturii, traficantul ar fi bătut-o și ar fi încercat s-o arunce într-un tomberon, scrie Spynews. Totul s-a petrecut în primăvara anului trecut, când Marian Bejan era în libertate. Pentru a scăpa de coşmar, creatoarea de modă a cerut protecţia poliţiei. 

Arestat recent într-un dosar instrumentat de DIICOT, Bejan a fost acuzat, pe lângă traficul de stupefiante, și de faptul că ar fi pus la cale patru asasinate în stil mafiot pentru a-şi elimina concurenţa.

×
Subiecte în articol: interlop Marian Bejan
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close