Antena 3 CNN Actualitate CEx PSD, convocat pe litoral. Prima ședință după plecarea ALDE

CEx PSD, convocat pe litoral. Prima ședință după plecarea ALDE

CEx PSD, convocat pe litoral. Prima ședință după plecarea ALDE
31 Aug 2019   •   11:41

Analiza miniştrilor PSD şi situaţia ministerelor lăsate libere de ALDE sunt printre temele aflate pe agenda şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD care va avea loc sâmbătă la Mamaia. Tot sâmbătă va avea loc întâlnirea deputaţilor şi senatorilor PSD cu conducerea partidului. 

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la finalul Conferinţei Judeţene a PSD Constanţa, că la reuniunea CExN al PSD de sâmbătă se va face o analiză a portofoliilor şi a paşilor pentru perioada următoare. 

"Ne vom replia şi vom continua lupta. Pe toţi cei care acum vin şi ne dau sugestii să plecăm de la guvernare eu îi sfătuiesc să-şi ţină sugestiile pentru propriul partid - noi nu ne uităm în ograda altuia - şi să ne lase pe noi să ne organizăm şi să vedem care sunt cele mai bune soluţii pentru România şi pentru români", a spus premierul. 

În CExN va fi analizată şi situaţia ministerelor rămase libere după demisia ALDE din Guvern. 

Viorica Dăncilă a afirmat vineri că nu a înţeles de ce preşedintele a respins cinci propuneri de miniştri care sunt persoane foarte bine pregătite şi apreciate profesional şi a anunţat că îi va telefona lui Klaus Iohannis pentru a vedea care este opinia sa legată de activitatea Guvernului. 

Întrebată ce va face cu şefia Senatului, dar şi cu ministerele libere lăsate de ALDE, liderul PSD a răspuns că o decizie va fi luată în forurile statutare ale partidului. 

Citește Și Viorica Dăncilă, anunț de ultima oră: „Nu vom ieși de la guverne. Nu îmi dau demisia. Cei lași, slabi sau cu îndoieli trebuie să plece”

Citește Și Gabriela Firea, despre alianța ALDE-Pro România: „Eu îl stimez pe Călin Popescu Tăriceanu”

×
Subiecte în articol: CEx PSD Mamaia ministri Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close