Antena 3 CNN Actualitate Cine deţine restaurantul distrus de incendiu. George Karam şi scandalurile în care a fost implicat

Cine deţine restaurantul distrus de incendiu. George Karam şi scandalurile în care a fost implicat

Cine deţine restaurantul distrus de incendiu. George Karam şi scandalurile în care a fost implicat
de S.T.    |    07 Apr 2014   •   09:16

Firma care deţine restaurantul distrus de incendiu este administrată de cetăţeanul de origine libaneză George Karam.

Omul de afaceri este cunoscut constănţenilor, inclusiv procurorilor de la malul mării. Numele lui apare în două dosare majore, unul dintre ele fiind cel legat de fuga lui Omar Hayssam din România, în 2006.

"Cereau ajutor şi n-au avut nicio şansă". Rudele victimelor spun că restaurantul cuprins de flăcări nu avea extinctoare sau aerisirie

Potrivit anchetatorilor, Hayssam ar fi fugit din ţară la bordul unei nave care transporta cherestea, o parte din încărcătură aparţinându-i lui George Karam.

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanţa nu erau angajate cu forme legale

Omul de afaceri s-a mai intersectat cu procurorii Anticorupţie şi în 2012, când a formulat un denunţ la DNA, după ce i s-ar fi cerut mită în numele unor vameşi din Portul Constanţa, ca să nu-i verifice un container încărcat cu mobilă de lux. 

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, sâmbătă noapte, în urma unui incendiu izbucnit într-un restaurant din centrul municipiului Constanţa, focul, care a afectat o clădire cu două etaje în care mai funcţionau un pub şi un cazino, fiind stins de pompieri după mai mult de cinci ore.

Citeşte şi:

Supravieţuitor al incendiului din restaurant: M-a surprins la toaletă, nu reuşeam să găsesc ieşirea



×
Subiecte în articol: Omar Hayssam incendiu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close