Antena 3 CNN Actualitate Supravieţuitor al incendiului din restaurant: M-a surprins la toaletă, nu reuşeam să găsesc ieşirea

Supravieţuitor al incendiului din restaurant: M-a surprins la toaletă, nu reuşeam să găsesc ieşirea

Supravieţuitor al incendiului din restaurant: M-a surprins la toaletă, nu reuşeam să găsesc ieşirea
de M.Z.    |    06 Apr 2014   •   15:24
Unul dintre supravieţuitorii incendiului care a avut loc în restaurantul din Constanţa a spus că a fost suprins de foc atunci când se afla la toaletă şi nu reuşea să găseacă ieşirea.
 
"Am fost la toaletă şi m-a surprins în cabină. S-a stins lumina şi m-a surprins acolo. M-a pus la podea, am sunat la 112 şi n-am găşit ieşirea. Nu vedeam nimic din cauza fumului", a mărturisit clientul restaurantului la Neptun TV.
 
Bărbatul a povestit că, din cauza fumului nu reuşea să vadă nimic, dar a  fost găsit de un prieten.
 
"M-a găsit un prieten, eram conştient. Am văzut numai flăcări, nici geam, nimic, am dat în pereţi, crezând că sparg un geam", a mărturisit supravieţuitorul, aflat pe patul de spital.

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, sâmbătă noapte, în urma unui incendiu izbucnit într-un restaurant din centrul municipiului Constanţa, focul, care a afectat o clădire cu două etaje în care mai funcţionau un pub şi un cazino, fiind stins de pompieri după mai mult de cinci ore.
 

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close