Antena 3 CNN Actualitate Cine e iubita lui Liviu Dragnea. Cum a cunoscut-o șeful PSD pe Irina Tănase

Cine e iubita lui Liviu Dragnea. Cum a cunoscut-o șeful PSD pe Irina Tănase

Cine e iubita lui Liviu Dragnea. Cum a cunoscut-o șeful PSD pe Irina Tănase
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Mar 2018   •   09:33

De ceva timp, Liviu Dragnea trăieşte o nouă poveste de dragoste, alături de Irina Alexandra Tănase, care este cu 30 de ani mai tânără.

Şi, după divorţul de Bombonica, se pare că liderul PSD e pregătit să ajungă din nou la altar împreună cu Irina, de vreme ce aceasta este logodnica omului politic din luna mai 2016, scrie okmagazine.ro.

De altfel, Dragnea a şi aşezat-o pe Irina chiar în primul rând la Congresul Extraordinar al PSD de sâmbată, între primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul de Interne, Carmen Dan.

„Se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea sa”, a spus Gabriela Firea despre relaţia celor doi.

Întrebată dacă aceasta are profil de Primă Doamnă, Firea a raspuns imediat: „De ce nu…? E o tânără care este de viitor. Noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, s-a ocupat de organizarea unor evenimente caritabile sau a contribuit la organizarea acestora”.

Dincolo de așteptatul anunț al cererii în căsătorie, iată că mulți s-au întrebat ce anume o recomandă în politică pe iubita șefului PSD.

Irina Alexandra Tănase a fost secretara lui Liviu Dragnea şi l-a însoţit pe liderul PSD de mai multe ori in Brazilia, la Fortaleza. Prima oara a ajuns acolo când avea 21 de ani, la două luni de la instalarea ei în funcţie. Înainte de a acest post, Irina Tănase a lucrat un an (2012-2013) la firma Asesoft International SA, companie controlată de Sebastian Ghiţă, pe atunci parlamentar PSD.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Irina Tănase
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close