Antena 3 Actualitate CNA, după discuțiile cu ANAF: Publicul trebuie să poată urmări în continuare programele preferate

CNA, după discuțiile cu ANAF: Publicul trebuie să poată urmări în continuare programele preferate

24 Feb 2016   •   17:29

Alessandra Stoicescu a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, concluziile la care a ajuns vicepreședintele CNA Răsvan Popescu, după întâlnirea cu reprezentanții ANAF, în cazul evacuării Antena 3.

”Ne-am informat reciproc asupra legislaţiei noastre, a evoluţiei situaţiei create în legatura cu cele cinci posturi de televiziune apartinand grupului Antena, a procedurilor in curs. Important este ca in acest context fara precedent sa se evite riscul unei situatii nedorite de nimeni, aceea a unei eventuale intreruperi de emisie. Publicul trebuie sa poata sa-si urmareasca in continuare programele preferate”, a anunțat Răsvan Popescu.

Marți, Intact Media Group a făcut mai multe precizări cu privire la argumentele legale pentru care televiziunile trustului au continuat să își desfășoare activitatea în clădirile intrate în proprietatea statului, după data de 08.08.2014. Printre ele se numără dreptul de preempțiune și corespondența cu autoritățile.

Mihai Gâdea a anunțat săptămâna trecută, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

×
Subiecte în articol: 100 de minute post confiscat

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close