Antena 3 CNN Actualitate Comportamentul profesorului care s-a masturbat în fața elevilor, explicat de un cunoscut medic psihiatru

Comportamentul profesorului care s-a masturbat în fața elevilor, explicat de un cunoscut medic psihiatru

Comportamentul profesorului care s-a masturbat în fața elevilor, explicat de un cunoscut medic psihiatru
de S.T.    |    19 Ian 2018   •   13:51

Profesorul de religie, acuzat că s-a masturbat în timpul orei în faţa elevilior, a demisionat după ce scandalul a izbucnit în presă.

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a vorbit vineri, la Antena 3, despre comportamentul acestui bărbat.

„Faptul că o persoană se angajează într-un astfel de comportament obscen în fața unei clase este nu doar reprobabil, dar e și simptomatic. Simptomul de fiecare dată creează context. Nu aș vrea să leg comportamentul de materia pe care o predă sau de trecutul dânsului ierarhic. Dar aș lega altceva, și anume obstacolul pe care de multe ori îl au purtători de straie bisericești în a accesa serviciile de sănătate mintală în momentul în care au o problemă. De-a lungul anilor am avut pacienți preoți și de fiecare dată alibiul folosit pentru a intra în cabinet era teribil”, a spus psihiatrul Gabriel Diaconu.

Vă amintim că dascălul a fost filmat de una dintre eleve, care, ulterior, a arătat imaginile şi dirigintei.

În mod şocant, aceasta nu a anunţat conducerea şcolii, ci chiar le-a recomandat părinţilor care aflaseră despre incident să nu spună nimic şi să lase lucrurile aşa.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close