Antena 3 CNN Actualitate Consilierul Murgeanu, despre misterul "Bătrânului de la Bucureşti": Nu ştiu domle, n-am avut niciun amestec

Consilierul Murgeanu, despre misterul "Bătrânului de la Bucureşti": Nu ştiu domle, n-am avut niciun amestec

de S.T.    |    25 Iul 2014   •   21:06

Răzvan Murgeanu, consilier al lui Băsescu, susţine că NU el este "Bătrânul" lui Eugen Iacobescu. Declaraţia sa a fost prezentată de Răzvan Dumitrescu, vineri seară, în cadrul emisiunii "Subiectiv".

Fostul procuror al Parchetului Tribunalului Olt, Eugen Iacobescu, a susţinut că Bercea Mondial a acţionat în trei direcţii pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcţii este cea a "Bătrânului" de la Bucureşti, a cărui identitate a refuzat să o dezvăluie.

Potrivit unor zvonuri apărute în presă, Răzvan Murgeanu ar fi cel supranumit "Bătrânul". Jurnaliştii DC News l-au contactat pe Răzvan Murgeanu pentru a afla punctul său de vedere.

Întrebat dacă el ar putea fi cel care apare în interceptări cu numele "Bătrânul", consilierul de stat Răzvan Murgeanu a răspuns: "Eee, fugi mă de-aici. Bătrânul?! Pff... În primul rând că nu-s aşa bătrân, ce dracu', am 55 de ani. Nu ştiu domle, n-am avut niciun amestec".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Subiecte în articol: Razvan Murgeanu Subiectiv
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close