Antena 3 CNN Actualitate Corneliu Vadim Tudor: "Băsescu este bolnav de cancer la ficat" (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor: "Băsescu este bolnav de cancer la ficat" (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor: "Băsescu este bolnav de cancer la ficat" (VIDEO)
Sursa foto: vadim
01 Mar 2010   •   18:59

Preşedintele Traian Băsescu este bolnav de cancer la ficat, susţine Corneliu Vadim Tudor. Acesta a prezentat la emisiunea La Ordinea Zilei, de la Antena 3 un certificat medical, despre care susţine că este al preşedintelui Băsescu.

?Ciroză hepatică-formaţiune tumorală cu aspect de HCC, multipli noduli cu dimensiuni mici, la nivelul ambilor lobi hepatici? ar scrie în certificatul medical al preşedintelui.

?Are cancer generalizat, jur pe propria fiinţă şi îi doresc sănătate? a spus Vadim Tudor care şi-a pus funcţiile ca gaj al adevărului spuselor sale.



?Dacă se va dovedi că am minţit, îmi dau cuvântul de onoare că îmi dau demsia din toate funcţiile inclusiv din cea de europarlamentar? a spus Cornelui Vadim Tudor.

Nu este prima dată când preşedintele PRM afirmă astfel d elucruri despre sănătatea şefului statului. Mai mult, el a cerut în revista România Mare chiar o "pensionare pe caz de boală" a lui Traian Băsescu.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan, a infirmat luni dimineaţă la Antena 3 zvonurile privind o boală de care ar suferi preşedintele. De altfel înuşi Traian Băsescu afirmase că este sănătos şi că a fost la un control medical de rutină la Spitalul Militar. Turcan a precizat că, în acest caz, faptul că un raport medical privind starea de sănătate a preşedintelui nu este făcut public, nu reprezintă o ilegalitate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu vadim tudor
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close