Antena 3 CNN Actualitate Cosmos, către pământeni! Interlopul Cosmos Tănase vrea să devină consilier... de după gratii

Cosmos, către pământeni! Interlopul Cosmos Tănase vrea să devină consilier... de după gratii

Cosmos, către pământeni! Interlopul Cosmos Tănase vrea să devină consilier... de după gratii
de O.P.    |    14 Mar 2013   •   05:40

Celebrul interlop ieşean, Cosmos Tănase, arestat pentru trafic de droguri, vrea să intre în rând cu lumea şi că convingă că s-a schimbat. Din spatele gratiilor, a anunţat că şi-a ales un loc de muncă prin care să-i ajute pe ieşeni, din poziţia de consilier. Nu are facultate, dar are şcoala vieţii.  Şi pentru a fi şi mai convingător, i-a trimis o scrisoare primarului prin care îl anunţă că va lucra şi fără salariu, dacă va fi angajat.

Cunoscutul interlop Cosmos Tanase zis si Printul Tiganilor vrea sa fie in libertate. Din spatele gratiilor a depus deja o cerere la primărie in care cere  un post de consilier.

În 2011, s-a descurcat să iasă dintr-o închisoare spaniolă, unde era închis pentru proxenetism. Acum vrea să îşi ajute semenii din inchisoare.

Primaria spune că deocamdata postul de consilier nu este liber

Reprezentanţii primariei spun că Cosmos Tanase ar putea să ajute din inchisoare prin intermediul ONG-urilor partenere cu primăria din Iaşi.Cosmos Tănase a fost ridicat de poliţişti din februarie 2012, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.




×
Subiecte în articol: interlop
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close