Antena 3 CNN Actualitate Cozi de zeci de persoane pe Otopeni. Oficialii aeroportului au deschis doar o bandă de bagaje unde s-a îngrămădit toată lumea

Cozi de zeci de persoane pe Otopeni. Oficialii aeroportului au deschis doar o bandă de bagaje unde s-a îngrămădit toată lumea

Imagini uluitoare surprinse pe cel mai mare aeroport din ţară. Cozi uriaşe s-au format miercuri seara pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

Cozi de zeci de persoane pe Otopeni. Oficialii aeroportului au deschis doar o bandă de bagaje unde s-a îngrămădit toată lumea
de Maria Zărnescu    |    11 Mar 2021   •   09:28

Fără să mai ţină cont de regulile şi măsurile din pandemie, oficialii aeroportului au decis să aloce o singură bandă de bagaje, pentru trei zboruri.

Astfel, zeci de călători, venind din trei destinaţii diferite s-au înghesuit pentru a-şi lua valizele. Mai mult decât atât, în aeroport, restul benzilor erau goale.

Reamintim că miercuri, Direcţia de Sănătate Publică a deschis mai multe puncte de control pe Aeroportul Otopeni, măsura urmând să scurteze timpul de aşteptare. Mai exact, pe fluxul de sosiri internaionale au fost deschise opt puncte de control ale DSP, pentru pasagerii care sosesc cu zboruri externe. 

"Începând de azi, 10 martie, pe fluxul de sosiri internaţionale al aeroportului Henri Coandă, vor funcţiona 8 puncte de control ale DSP, faţă de 3 până acum. Aceasta va conduce la scurtarea substanţială a timpului de aşteptare la control pentru pasagerii care sosesc din ţări aflate pe lista galbenă”, a trasmis, miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Aeroportul Henri Coanda cozi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close