Antena 3 CNN Actualitate Crăciun şi Revelion de lux. Cazare de cinci stele, cu ocazia sărbătorilor

Crăciun şi Revelion de lux. Cazare de cinci stele, cu ocazia sărbătorilor

Crăciun şi Revelion de lux. Cazare de cinci stele, cu ocazia sărbătorilor
19 Dec 2008   •   23:50

Decoruri strălucitoare şi colorate, concursuri pentru cea mai trăznită coafură, meniuri cu specialităţi de tot soiul, de la tradiţional la exotic, petreceri cu specific american sau latino, dar şi reduceri la cazare pentru perioada sărbătorilor care se strecoară prin hornul caselor în câteva săptămâni. Aceasta este atmosfera de sărbătoare pe care o pregătesc hotelurile de cinci stele din Bucureşti, pentru Crăciun şi Anul Nou. Antena3.ro vă prezenta zilele trecute ofertele de Crăciun ale celor mai luxoase hoteluri din Capitală, şi continuă să vă prezinte în serial reducerile la cazări din această perioadă, dar şi petrecerile de Anul Nou de la hotelurile de cinci stele din Bucureşti.
Crăciunul şi Revelionul au început deja să ?îmbrace? coşurile de cumpărături ale românilor şi locuinţele acestora, dar şi străzile Capitalei, cu tot felul de luminiţe şi brazi în stil ?glamour?. Hotelurile de cinci stele din Bucureşti s-au împodobit şi ele cu ghirlande, Moşi-Crăciuni şi beculeţe colorate, dar şi cu ofertele de iarnă, de la cea mai elegantă şi cea mai trăznită petrecere, la reducerile pentru cazările din timpul sărbătorilor.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel are pentru cazare o ?Ofertă specială de Revelion?, valabilă între 29 şi 5 ianuarie, exclusiv la achiziţionarea de bilete la petrecerile de Craciun şi Revelion. Astfel, clienţii care îşi fac proviziile cu biletele de sărbători ale Hotelului Marriott, pot să-şi închirieze la ofertă camera DeLuxe, cu 350 de lei pe o noapte, cu toate taxele incluse, fără mic dejun, dar cu acces gratuit la sala de fitness World Class Health Academy.
Radisson SAS, cel mai recent hotel de cinci stele deschis în Bucureşti, a pregătit între 24 şi 28 decembrie 2008, dar şi în perioada 31 decembrie 2008 - 4 ianuarie 2009, oferta pentru două tipuri de camere, care au incluse atât micul dejun, cât şi taxele. Astfel, o cameră de o persoană costă 296 lei, iar una dublă 335 lei. Tarifele sunt valabile atât pentru cei care vin să petreacă sărbătorile în hotel, cât şi pentru oaspeţii obişnuiţi, iar tariful din timpul anului este de 1240 lei, plus taxe.
Athenee Palace Hilton Bucharest are în meniul de cazări oferta de 380 de lei pe noapte, în care este inclus micul dejun, dar şi taxele, valabilă pentru nopţile de 24, 25, 26 şi 31 decembrie 2008.

La Crowne Plaza Bucharest camera single pe o singură noapte costă 350 de lei, iar preţul este valabil între 18 decembrie 2008 şi 4 ianuarie 2009, cu micul dejun inclus, dar nu şi cu taxe. Astfel, Crowne Plaza Bucharest percepe 9% TVA şi 3% taxa de oraş pe noapte de cazare.
Pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Crăciun, adică pe 25 şi 26 decembrie, dar şi noaptea dintre ani, respectiv 31 Decembrie ? 1 Ianuarie la Hotelul InterContinental, tariful special de cazare este de 90 de euro pe cameră şi 150 de euro pe apartament, cu micul dejun şi taxele incluse.
Paula Safta, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cazare reduceri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close