Antena 3 CNN Actualitate Cravata de aur - accesoriu obligatoriu la un botez din Strehaia

Cravata de aur - accesoriu obligatoriu la un botez din Strehaia

Cravata de aur - accesoriu obligatoriu la un botez din Strehaia
Sursa foto: Foto: VideoNews
04 Sep 2011   •   17:34

Cravata de aur a devenit un accesoriu obligatoriu la orice eveniment important în comunuitatea rromă. Ea  a strălucit chiar la gîtul unui bebeluş la un botez din Strehaia. Mai mult, copilul a fost adus la eveniment ca o vedetă, cu elicopterul. Odată aterizat, l-a aşteptat un alai în haine de sărbătoare şi o cîntare marca Guţă. Întreaga desfăşurare de forţe a costat mai bine de 200 de mii de euro.

Singurul băiat al familiei Mihai din Strehaia a fost botezat. Copilul a ajuns la eveniment cu un taxi aerian. A fost o adevărată demonstraţie de bogaţie. Toţi bărbaţii invitaţi la botez au fost obligaţi să poarte cravată de aur.

Să nu pară mai prejos decât invitaţii, familia i-a comandat cravată de aur şi celui botezat. Accesoriul a cântărit 600 de grame.

Invitaţii veniţi şi din ţară şi din străinătate au ascultat timp de două zile muzica lui Nicolae şi Nicoleta Guţă, arvuniţi special pentru eveniment.

Petrecerea a fost organizată la cort, dar pregătirile i-au lăsat pe toţi cu gura căscată.

Bunicul copilului încreştinat este un afacerist cu ştate vechi în România, dar care îşi desfăşoară facerile cu aluminiu şi în Ucraina.

 

×
Subiecte în articol: aur botez cort elicopter romi
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close