Antena 3 CNN Actualitate Criminalul educatoarei din București a fost prins

Criminalul educatoarei din București a fost prins

Criminalul educatoarei din București a fost prins! El a fost prins de oamenii legii în urmă cu doar câteva minute.

Criminalul educatoarei din București a fost prins
de Roxana Ciucă    |    16 Aug 2021   •   16:31

Ucigaşul educatoarei înjunghiate cu sânge rece în propria casă din București, a fost prins de poliţişti, după patru zile de căutări.

Bărbatul urmează să fie dus la audieri, informează Poliția Capitalei.

Informaţia a fost prezentată în exclusivitate de Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

"Soţul femeii ucise, presupusul criminal în acest dosar, a fost depistat în urmă cu câteva minute de oamenii legii, de procurorii Parchetului De Pe Lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu ofiţerii Serviciului Omoruri, cei care i-au refăcut traseul, au vizionat camerele de supraveghere şi au muncit la foc automat. Se va merge din moment în moment cu el către Poliţia Capitalei pentru audieri, iar mai apoi se va veni cu bărbatul de 44 de ani, aici, acasă pentru reconstituire, pentru că aşa spune procedura (...) Bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzaţie de omor, riscă să îşi petreacă aproape tot restul vieţii în spatele gratiilor", a precizat Roxana Ciucă.

Criminalul a trimis un bilet de adio înainte să își omoare soția: ”Sunt conștient că voi ajunge la pușcărie”

Vineri, presupusul ucigaș a trimis colet cu o trotinetă și un bilet de adio. În acest bilet care are 2 pagini îi scria că fatei mai mari să închirieze din camere unor studente că să facă rost de bani.

În pachet erau biletul, trotineta și 200 lei pe care să-i dea fetiței mici. Accidentul cu copilul, de acum 20 de ani, a avut loc acasă, și chiar în spatele curții e pusa o cruce.

În biletul trimis, ucigașul mai spune că e conștient că vă ajunge la pușcărie, dar că nu îi pare rău de nimic. Roagă fetele să aibă grija de ele.

Ba mai mult, crima a avut loc joi, iar vineri când toată lumea era agigată, la locul crimei a ajuns și curierul cu pachetul.

Bărbatul este taximetrist și femeia a fost găsită înjunghiată în inimă, pe pat

Femeia, de profesie educatoare, în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, joi dimineață.

Suspectul principal este soţul, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ şi care acum este căutat de toată poliţia. Potrivit vecinilor, totul a ponit de la faptul că femeia ar fi acceptat să mai aibă o discuție cu el chiar în apartament, asta deşi avea un ordin de protecţie emis împotriva lui.

Discuția a degenerat rapid şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori. Vecinii celor doi cunosc familia ca fiind una cu probleme, şi confirmă că au auzit certuri des, dar nimeni nu s-ar fi așteptat la un deznodământ aşa tragic.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat vineri de la IML și ieri familia a dus sicriul în Ardeal pentru înmormântare. Individul este căutat de politie.

Au existat 10 sesizări la 112 în ultimele 7 luni. Educatoarea avea ordin de protecție, dar el venea acasă cu acordul ei. Ea făcea plângeri și apoi le retrăgea pentru că vedea cumva că nu avea protecție din partea statului. Secția 7 nu l-a audiat niciodată în sesizările făcute de soție, informează surse Antena 3.

Bărbatul lucra pe taxi și după tură venea să se spele și pleca, era o înțelegere a lor. În dormitor pe pat a fost găsită înjunghiată. Avea o lovitură în inima, antebraț și lovituri de apărare. Joi a fost dat în urmărire la frontiera. Criminalul avea multe clasări în urma retragerii plângerilor de către soție.

×
Subiecte în articol: educatoare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close