Antena 3 CNN Actualitate Criminalul de la Caracal ar avea complici în mai multe ţări europene. Fotografia publicată de unchiul Alexandrei Măceșanu

Criminalul de la Caracal ar avea complici în mai multe ţări europene. Fotografia publicată de unchiul Alexandrei Măceșanu

Criminalul de la Caracal ar avea complici în mai multe ţări europene. Fotografia publicată de unchiul Alexandrei Măceșanu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    01 Aug 2019   •   18:36

Alexandru Cumpanaşu a scris pe Facebook că principalul suspect, Gheorghe Dincă, face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi are complici în mai multe ţări europene. 

„Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”, a scris Cumpănașu.

Le-a propus să le facă rost de fete! Ce afaceri ilegale ar fi făcut fiica lui Gheorghe Dincă

 

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a dispus ca DIICOT - Structura Centrală din Bucureşti să preia de la DIICOT Craiova dosarul privind uciderea celor două adolescente la Caracal, fiind invocate complexitatea cauzei, mediatizarea excesivă şi resursele tehnice şi umane necesare aflării adevărului.

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a fi supus unui control medical.

Potrivit unor surse judiciare, Dincă va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru a fi testat cu aparatul poligraf.

Citiți și:

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua dispariției Alexandrei, refăcut pas cu pas

Gheorghe Dincă, plecat la Craiova cu mașina de ocazie în ziua dispariției Alexandrei

Noi imagini în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă a fost văzut în mall

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close