Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorii Magda Catone şi Şerban Ionescu au ajuns la divorţ

Actorii Magda Catone şi Şerban Ionescu au ajuns la divorţ

Actorii Magda Catone şi Şerban Ionescu au ajuns la divorţ
20 Oct 2010   •   21:07

Unul dintre cele mai admirate cupluri de actori, a ajuns la divorţ. Actorii Magda Catone şi Şerban Ionescu au avut termen în procesul care ar putea pune capăt unei căsnicii de trei decenii şi unui lung şir de despărţiri şi reîmpăcări. La tribunal au venit împreună, dar la final Magda Catone a plecat plângând.

La tribunal Magda Catone şi Şerban Ionescu au sosit împreună. Discreţi, au încercat să evite jurnaliştii şi au preferat să aştepte începerea procesului lor unul lângă altul, în sala de judecată, nu pe hol. Tot din discreţie, au cerut ca şedinţa să fie secreată iar ei să fie lăsaţi să iasă pe uşa din spate a tribunalului.

În faţa judecătorului nu au stat mult. Instanţa a cerut cuplului, care are un băiat de 15 ani, să încerce să se împace. Şi ca împăcarea să aibă şanse, instanţa a decis cel mai lung termen posibil.

Vizibil afectată, Magda Catone nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni. Ea a evitat să vorbească despre problemele din căsnicie însă presa tabloidă a relatat despre acuzaţiile de infidelitate la adresa şerban Ionescu dar şi despre sepărările cuplului.

 

×
Subiecte în articol: serban ionescu divort
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close