Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Ion Lucian a ieşit din spital şi vrea să se întoarcă pe scenă (VIDEO)

Actorul Ion Lucian a ieşit din spital şi vrea să se întoarcă pe scenă (VIDEO)

Actorul Ion Lucian a ieşit din spital şi vrea să se întoarcă pe scenă (VIDEO)
Sursa foto: Ion Lucian
11 Ian 2010   •   21:04

Actorul Ion Lucian a ieşit luni din spital. Maestrul mărturiseşte că se simte bine şi abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă. Soţia lui spune însă că va încerca să îl mai ţină pe actor departe de teatru, cel puţin... o perioadă.

Cu zâmbetul pe buze şi pregătit să meargă acasă. Aşa l-am găsit pe actorul Ion Lucian luni, la spital. S-a bucurat când ne-a văzut şi ne-a povestit ce a simţit miercuri seară, atunci când nu a mai reuşit să continue spectacolul "Comedie Roşie".

?Acest public care era anunţat că este văduvit de un spectacol s-a ridicat brusc în picioare şi au aplaudat minute îndelung?, povesteşte Ion Lucian. S-a întristat atunci, dar aplauzele celor care îl iubesc au contat mai mult decât şi-ar fi închipuit vreodată.

?Cred că a fost unul dintre motivele pentru care şocul nu a mai fost aşa de dureros pentru mine, am văzut că publicul era alături de mine, mă vroia!? a mai spus artistul.

?Trebuie să-şi găsească un echilibru. Emoţia unui actor este uriaşă şi dacă ai şi probleme de sănătate, atunci totul se dublează?, a declarat Paula Lucian, soţia actorului.

Cât despre noul an, actorul spune că nu-şi doreşte decât sănătate şi să-şi vadă în sfârşit visul cu ochii. Să se termine clădirea teatrului Excelsior. ?Suntem aproape de sfârşit şi cu cât se apropie acest fericit sfârşit, cu atât emoţiile sunt mai puternice?.

Ion Lucian spune că nu are regrete. Viaţa lui atât personală, cât şi cea de la teatru, au fost pline de împliniri. Totuşi, acum de abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă.



Observator

×
Subiecte în articol: ion lucian spital scena
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close