Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Ion Lucian, internat la Spitalul Floreasca din Capitală

Actorul Ion Lucian, internat la Spitalul Floreasca din Capitală

Actorul Ion Lucian, internat la Spitalul Floreasca din Capitală
07 Ian 2010   •   08:08

Maestrul Ion Lucian a fost internat la Spitalul Universitar Floreasca din Capitală, pentru investigaţii. Miercuri seară, un echipaj SMURD a venit la teatru şi l-a transportat pe actor la spital.

Iniţial, artistul a fost internat la Secţia de terapie Intensivă şi ulterior a fost transferat într-o secţie a spitalului, unde va mai rămâne câteva zile, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa.

În prezent, starea actorului este stabilă. Se pare că Ion Lucian a rugat cadrele medicale să nu facă publice informaţii legate de diagnosticul său.

Potrivit apropiaţilor actorului, acesta are afecţiuni cardiace mai vechi. Actorul în vârstă de 86 de ani a mai fost internat, în noiembrie 2008 la Spitalul Universitar "Elias", pentru un control, din cauza unor suferinţe gastrice.

Ion Lucian s-a născut în 1924 la Bucureşti şi este cunoscut pentru roluri din filme ca "Titanic vals" şi "D-ale carnavalului". Printre realizările sale se numără punerea în scenă a unor piese de Eugen Ionescu şi a unui spectacol propriu pentru copii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ion lucian internat spital Floreasca
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close