Antena 3 CNN Actualitate Cultură Alegerile americane, urmărite la Antena 3

Alegerile americane, urmărite la Antena 3

Alegerile americane, urmărite la Antena 3
05 Noi 2008   •   17:11

Publicul interesat de alegerile americane a preferat Antena 3, fapt ce confirmă statutul postului: "cea mai bună televiziune de ştiri".
Astfel, conform datelor de audienţă furnizate de GFK România, Antena 3 a obţinut un rating de 1,1% şi o cotă de piaţă de 4,3%, devansând Realitatea TV care a avut un rating de 0,9 şi 3,4% cotă de piaţă.
Antena 3 a dezbătut pe larg desfăşurarea alegerilor întreaga zi, atat în cadrul jurnalelor de ştiri unde au fost intervenţii speciale, cât şi la emisiunea ?Sinteza Zilei? cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu, împreună cu Valentin Stan ca invitat.
Dezbaterile alegerilor americane au continuat toată noaptea până în data de 5 noiembrie ora 12:00 şi au fost completate cu transmisii în direct, intervenţii televizate cu trimisa speciala Antena 3, Sandra Stoicescu, ediţii speciale, moderate de Maria Coman, Irina Petraru, Mihaela Bârzilă şi Alex Ferariu, cu comentariile analiştilor Radu Tudor, Bogdan Teodorescu, ale lui Dan Petre, Sandra Pralong, Mihai Bujor Sion, Cătălin Lenţa, Lucian Mândruţă, Răzvan Mitroi, Moise Guran, Iulian Fota, Radu Florescu, Eugen Mihăescu, precum şi interventii telefonice din partea lui Andrei Bădin, senior editor Antena 3 dar şi ale unor români stabiliţi în SUA.
În plus, Antena 3, prin Alina Petrescu şi Ovidiu Maior, a asigurat transmisii de la hotelul Howard Johnson din Bucureşti unde Ambsada Americană împreună cu cetăţenii americani din România a urmărit desfăşurarea alegerilor. Printre invitaţi s-au numărat Julie Nickhols de la Ambasada Americană şi Mirel Palada de la CCSB.
Întreaga echipă Antena 3 care s-a ocupat de acoperirea alegerilor prezidenţiale din SUA a numărat aproximativ 50 de persoane.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama dezbateri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close