Antena 3 CNN Actualitate Cultură Antena 1 scoate din nou armele grele

Antena 1 scoate din nou armele grele

Antena 1 scoate din nou armele grele
06 Sep 2009   •   09:56

Cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment ale Antenei 1 revin de luni, 7 septembrie la orele deja consacrate. Neaţa cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Un show Păcătos se află la începutul unui nou sezon de surprize, scandaluri şi mondenităţi.
De luni până vineri, vom începe dimineţile mai bine dispuşi pentru că de la opt la zece, Răzvan şi Dani vor dezvălui din nou dimensiunea haioasă a celor mai fierbinţi subiecte ale zilei. Daniela Crudu va însenina rubrica meteo indiferent de cât de urât va fi afară, iar Vlăduţ va continua să ne facă poftă de mâncare cu reţetele sale fabuloase.
După-amiaza, cu începere de la ora 17:00, Mădălin Ionescu şi fetele sale (cei mai noi îngeri ai lui Charlie) vor dezvolta şi dezlega ştirile zilei, şi ne vor pune în direct şi cu câteva vedete invitate în platou pentru a-şi da cu părerea pe marginea unor subiecte de interes social.
În final, în fiecare seară de luni până vineri, divertismentul va lua o înfăţişare tragi-comică pentru că vedetele lui Dan Capatos promit show indiferent de ora la care sunt chemate. Cu începere de la ora 23:45, aceste vedete vor arunca masca celebrităţii şi se vor înfăţişa telespectatorilor în cele mai scandaloase situaţii.
Indiferent că s-au distrat în ţară sau pe alte meleaguri, Răzvan şi Dani, Dan Capatos şi Mădălin Ionescu, împreună cu frumoasele lor asistente, sunt odihniţi acum şi nerăbdători să ofere publicului lor fidel cele mai noi şi interesante experienţe din showbizul românesc.

Antena1.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close