Antena 3 CNN Actualitate Cultură Arthur Kell Quartet cântă live sâmbătă, 18 octombrie, în Green Hours

Arthur Kell Quartet cântă live sâmbătă, 18 octombrie, în Green Hours

Arthur Kell Quartet cântă live sâmbătă, 18 octombrie, în Green Hours
17 Oct 2008   •   10:57

Green Hours vă invită sâmbătă, 18 octombrie, ora 20.00 la concertul live susţinut de Arthur Kell Quartet.

Arthur Kell Quartet este un amestec dinamic de muzicieni talentaţi ce explorează şi se joacă cu jazzul original şi pur. În ultimii 4 ani au avut 7 turnee în America şi Europa incluzând concerte în cadrul Madrid Jazz Festival şi înregistrări radio pentru Deutschlandfunk şi Sudwestrundfunk în Germania.

Ultimul lor CD (Traveller) a fost lansat la prestigiosul club Jazz Standard din New York. Arthur Kell este recunoscut ca una dintre cele mai originale, nonconformiste şi inovatoare voci de jazz de pe scena actuală de jazz din New York iar alături de quartetul ce îi poartă numele a devenit un obicei ca fiecare concert ? fie că e în New York, Berlin, Barcelona, sau Praga să se ţină cu casa închisă.

Compoziţiile quartetului sunt pline de aranjamente muzicale puternice, interacţiuni spontane, şi individualităţi vibrante şi originale.



Componenţa quartetului este următoarea:

Francesco Bearzatti ? tenor/soprano saxofon, clarinet.
Nir Felder - guitar
Arthur Kell - bass
Joe Smith ? Baterie

În aceste zile Arthur Kell Quartet concertează în România. Au început pe 16 octombrie în Ploieşti, au cântat pe 17 la Craiova, iar pe 18 concertează în Bucureşti în Green Hours.

Îi mai puteţi prinde pe 19 octombrie la Jazz & More Festival, în Sibiu, şi pe 20 octombrie la Roland Garros Club, Cluj-Napoca.

Mai multe detalii pe www.arthurkell.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jazz
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close