Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bloggeriţă de 13 ani, printre cei mai importanţi editorialişti de modă internaţionali (FOTO)

Bloggeriţă de 13 ani, printre cei mai importanţi editorialişti de modă internaţionali (FOTO)

Bloggeriţă de 13 ani, printre cei mai importanţi editorialişti de modă internaţionali (FOTO)
Sursa foto: Tavi Gevinson
09 Feb 2010   •   12:49

Este invitată la toate festivalurile de modă din lume, are un loc rezervat în primul rând la prezentările celor mai mari designeri şi scrie editoriale de modă pentru celebra revistă de modă Harper`s Bazaar. Este vorba despre o fetiţă de numai 13 ani care a reuşit să atragă atenţia specialiştilor de modă cu blogul ei, Style Rookie, lansat în martie 2008.

Blogul lui Tavi Gevinson s-a bucurat de un succes enorm, având aproximativ 29.000 de vizitatori în fiecare zi. Mai nou, adolescenta a fost rugată să scrie editoriale de modă pentru revista Harper`s Bazaar. Ea a apărut şi pe coperţile revistelor Pop şi Love, arată Style List.

Tavi s-a făcut remarcată şi prin intermediul ţinutelor sale extravagante, dar şi a culorii părului. Recent, ea a participat la prezentarea de modă a casei Armani purtând pe cap o fundă imensă de culoare roz.

TAVI, ALĂTURI DE KARL LAGERFELD ŞI JOHN GALLIANO


Atenţia de care se bucură Tavi a stârnit anumite reacţii printre ceilalţi editorialişti de modă, dar şi printre psihologi. ?Oamenii din industria modei caută în mod constant lucruri unice şi extravagante. Ce am putea învăţa de la o puştoaică de 13 ani despre modă?? s-a întrebat retoric Anne Slovery, reprezentantă a revistei Elle.

?Din păcate, trăim într-o lume care foloseşte copiii pe post de noutate. Se întâmplă la fel şi în cazul copiilor-actori sau a cântăreţilor. Nu se gândeşte nimeni ce impact ar putea avea o asemenea expunere pentru un copil?, este de părere psihologul Susan Stiffelman.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: blog
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close